Noc…

Odposlech
Odposlech

Odposlechy se staly fenoménem doby. Příběh začíná …

Odposlech

Je jarní vlahá noc a pohled na Prahu z výšky Petřína je úžasný. Září světly, které se odrážejí od hladiny Vltavy a poblikávají tmou. Z dálky doléhají zvuky velkoměsta, které tepe zábavou, hučí do noci a cinkot tramvají z nábřeží připomíná, že někdo někam směřuje… Vše je klidné a romantické. A přesto právě teď, v tuto chvíli, kdy jiní spí a nebo se baví do rána, kdy hlídači hlídají a přesto všechno  neuhlídají, kdy si mnoho lidí myslí, že jim se to prostě nemůže stát, odehrává se nový příběh, který jim zasáhne do života.

Tam, někde, v jednom bytě, nebo kanceláři, může být právě teď někdo, kdo zde instaluje tajně odposlech, nebo skrytou minikameru. Nasazuje monitorovací program do počítače, nafotil si veškeré dokumenty, ke kterým se dostal. Je tichý a opatrný, nikdo o něm neví, jen on sám a také ten, kdo si tuto speciální službu, instalaci skrytých kamer a odposlechů objednal.

Noc končí a nezáří jen světly, ale i novým signálem, který není vidět, ale přesto velmi kvalitně přenáší informace na zvolené místo … Co bude dál?

Nebyl to třeba právě Váš byt, nebo Vaše kancelář?

Jste na těch správných stránkách. Přejeme Vám klidný den a také klidný spánek.

Autor textu: Pavel Maletínský